Titel

ECR, Emotional Capital Report


 

Fördelar

Fördelar

banner-measure

  • Används av ledande företag globalt för att utveckla ledarskapet, välja ut talanger och förbättra prestationer.
  • Enkelt, snabbt och statistiskt säkert test.
  • Backas upp av mer än 10 års gedigen vetenskaplig internationell forskning på professionella ledare som samlats i en databas.
  • Finns på flera språk, just nu 7 kommer på flera.
  • Flera rapporter tillgängliga: självskattning, 360 garders samt urval.
  • I administrationsverktygen kan du lätt hålla rätt på alla pågående och färdiga rapporter och personer.

Forskare inom psykometri säger ..

"ECR är det bästa system jag har sett hitintills. Jag rekommenderar med både mitt huvud och mitt hjärta".

-Professor Bertil Mårdberg, Göteborgs universitet

Hur fungerar ECR

Hur fungerar ECR?

Välj vilken typ av rapport du önskar genomföra, klicka på länken, svara på frågorna direkt i din webbläsare vilket tar 12-15 minuter. Din ECR rapport levererar dina resultat på 10 skalor/emotioner som har en koppling till ledare med hög effektivitet. Dessa har varit mer framgångsrika över tiden i att skapa ett högre välbefinnande samt ett högre resultat i sitt ansvarsområde. Baserat på de 10 skalorna/emotionerna så ger dig systemet en rapport som har en kraftfull coaching del med strategier och en skräddarsydd handlingsplan för att utveckla din ledarskapseffektivitet.

Välj mellan fyra olika rapporter

Flerspråksstöd

Flerspråksstöd

Kandidater kan genomföra sin ECR på flera olika språk såsom: Engelska, Svenska, Arabiska, Förenklad kinesiska, Franska, Spanska och Tyska. Rapporterna kan fås på Engelska och svenska (september 2013). Vi utvecklar hela tiden flera språk, just nu pågår Portugisiska både Europeisk och Brasiliansk. Om din organisation behöver något annat språk så kontakta oss så hjälper vi Er.

Online administrationsverktyg

Online administrationsverktyg

Certifierade handledare administrerar sina rapporter och länkar i vårt OCAT (Online Code Administration Tool). Här köper Ni ECR koder till rapporter oavsett om det är till några få eller tusentals. Du kan logga in via webbläsaren och där kan du och skapa nya koder och specificera antalet för respektive kod. Du kan övervaka allt som händer på projekt och kunder och se hur alla kandidater ligger till med sina svar.

Används av ledare globalt

Används av globala ledare

Det är många som valt ECR för att utveckla emotionell intelligens och ledarskapseffektivitet i många världsledande företag. Här är några av våra kunder: 

Enkel online process

Enkel online process

Kandidater genomför sina ECR online i en vanlig webbläsare genom att klicka på en kod som de fått som är unik för dem och som de fått från RocheMartin eller sin koordinator. Efter en snabb inloggning och registreringsprocess så färdigställer de sina svar på 10-15 minuter. ECR rapporten skapas direkt och kan sedan laddas ner till coachen eller programkoordinatorn. Därefter kan de erhålla personlig feedback och coachning.

En ända kod kan skapas för att tillåta ett antal deltagare, från enstaka till ett team eller en hel organisation.  ECR är helt självadministrerande, kandidaten bjuder själv in sina respondenter. Respondenterna får sedan ett mail med en länk som de bara klickar på för att svara.

Certifiera dig i ECR instrumenten

Certifiera dig i ECR instrumenten

Emotionell intelligens är en färdighet som går att lära sig och vi kan visa dig hur det går till. Bli en expert på emotionell intelligens genom att delta i 2+1 dagar i certifierings träning. Vi lär dig om bakgrund till EQ, hur ECR fungerar och forskningen bakom samt hur du kan utvecklas som coach och skapa ett mervärde för ledare.

Klicka på länken nedan för att hitta tider på tillfällen att certifiera dig. Du kan också gärna kontakta oss om du vill träna ett helt team i din organisation.

Läs mer / Kontakta oss

EMOTIONELLT KAPITAL RAPPORTER

  • Det effektivaste sättet att utveckla sitt ledarskap
  • Snabbt
  • Enkelt
  • Webbaserat

Kontakta oss för mer information

TITTA PÅ EXEMPEL

 

TITTA PÅ EXEMPEL